"Mr. G - Tear down this wall..."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du bryde muren ned?

 

 

 

 

 

 

 

"Jeg motiveres af at se mennesker udnytte deres potentiale til at skabe effektive organisationer. Derfor er min mission, at frigøre det potentiale som alle ledere og medarbejdere har...uden at de altid ved, at det er der..."

 

Om mig - Mille Østerlund
Jeg er født i Roskilde i 1971 og er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og l´Université d´Aix en Provence. Jeg har en lederuddannelse fra Dispuk og mere end 12 års erfaring fra offentlige og private organisationer.


Curriculum Vitae
2011 – ...... Lektor på Professionsinstitut KLEO

2010 – ...... Stifter og ejer af Rambuk & Co.
2010 – 2011 Organisationskonsulent, Dansk Socialrådgiverforening
2007 – 2010 Kontorchef, Finansrådet
2005 – 2007 Politisk konsulent, Finansrådet
2000 – 2005 Fuldmægtig, Undervisningsministeriet
1999 – 2000 Integrationsmedarbejder, Albertslund Kommune

 

Mine væsentligste resultater

Jeg er særligt stolt over følgende sejre:

 

à Gennemførsel af VL Døgn 2011 fordi det er fantastisk at opleve at noget, der starter som en skæv idé, ender med at blive en stor succes med et stort publikum.

 

à Konceptualiseringen og igangsætningen af en mentorordning for ledende socialrådgivere fordi jeg tror på, at netværk, sparring og videndeling er med til at skærpe den enkelte leders kompetencer og ydeevne til gavn for hele organisationen.

 

à Det gennemslag den finansielle sektor har fået som partner i formuleringen af uddannelses- og erhvervspolitikken fordi resultaterne er skabt gennem troværdige analyser og konsekvent involvering af vigtige interessenter.

 

à Reorganiseringen af modtagelsen nye borgere i Albertslund Kommune, fordi kvaliteten af og ejerskabet til opgaven blev markant højere, da alle berørte dele af forvaltningen havde været involveret i arbejdet med at tænke procedurer og indhold.

 

 

Rambuk & Co
Victor Borges Plads 16 - 2100 København Ø - 2989 9161 - rambuk@rambuk.co